QMS MEDICOSMETICS

Innoverende wetenschappelijke huidverzorging

Maak kennis met QMS Medicosmetics, het luxueuze merk dat producten van topkwaliteit levert om uw huid te helpen haar jeugdigheid te behouden! QMS heeft een gepatenteerde anti-aging therapie, en is in staat om collageen in uw huid te brengen zonder schade aan te richten. Dit helpt het tekort aan collageen te bestrijden dat vaak leidt tot rimpels, een verslapte huid en verlies van volume. Alle producten bevatten ten minste 82% actieve ingrediënten, waardoor QMS Medicosmetics ongelooflijk effectief is.

YC-8942

DE COLLAGEN SYSTEM 3-STEP ROUTINE SET

Ontworpen om het verouderingsproces tegen te gaan en rimpels en fijne lijntjes te helpen verbeteren

De collagen system 3-step routine set bestaat uit een collageenserum, crème en masker die zo op elkaar zijn afgestemd dat het verouderingsproces en het verlies aan elasticiteit van de huid wordt tegengegaan, fijne lijntjes en rimpels verminderen en ook de cel vernieuwing wordt gestimuleerd. Dit is het geheim van QMS voor een jeugdiger uiterlijk! En niet te vergeten, deze set is het perfecte cadeau voor iedereen op uw lijst die een gezonde en mooie huid wil bereiken! We hopen dat u de collagen system set van QMS uitprobeert en zelf zult zien hoe het uw huid kan verbeteren!

2

the beautyroom het eerste skin institute van Oost Nederland die met dit hoogwaardige merk mag werken

Door de vele cursussen en trainingen die regelmatig worden gevolgt, blijft Irene dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in de beauty branche. Toegewijd om haar klanten de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken we alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Als u op zoek bent naar een merk dat u kan helpen een gezonde, jeugdige huid te bereiken en te behouden, kijk dan niet verder dan QMS Medicosmetics!

YC-8858

qms behandelingen

Een kleine greep uit de behandelingen met QMS, echter is er nog meer mogelijk….. tijdens een persoonlijke intake kunnen we samen alle mogelijkheden bespreken.