Cosmetisch arts Deborah Kuster

Een keer per maand is cosmetisch arts Deborah Kuster van Fienouk Aesthetics aanwezig in de salon.
Deborah heeft een passie voor het bereiken van natuurlijke resultaten. Met haar ruime ervaring als Spoedeisende hulp arts en cosmetisch arts staat zij voor kwaliteit.

“Door de juiste huidverzorging en gebruik van botox en fillers streef ik naar een mooi natuurlijk resultaat passend bij de leeftijd zonder de grenzen van schoonheid te overschrijden. Ik streef naar kwaliteit, probeer wensen en verwachtingen helder te krijgen en geef eerlijke adviezen. Iedere patiënt is uniek en verdient een vriendelijke en eerlijke benadering”

Benieuwd naar wat Deborah voor u kan betekenen? Wenst u een behandeling of een vrijblijvend consult? Een afspraak  maakt u makkelijk op www.fienouk.nl

prijzen

 • Botox
 • €100,00

  *vanaf
 • Fillers
 • €225,00

  *vanaf
 • Skinboost
 • €250,00

  *vanaf

Botox® (Botuline-toxine)

Veel rimpels in het gezicht ontstaan door het bewust en onbewust aanspannen van de spieren vlak onder de huid. Door botulinetoxine in een bepaalde spier te injecteren, vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale lijnen op het voorhoofd. Botox is een merknaam voor Botuline-toxine: een natuurlijk eiwit dat de spieren ontspant. Botuline-toxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Dit proces duurt ongeveer 1-2 weken en het effect houdt een aantal maanden aan. Daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toe. Botox wordt in de cosmetische branche gebruikt om rimpels tegen te gaan. Het heeft naast de cosmetische toepassingen ook medische toepassingen en wordt bijvoorbeeld gebruikt tegen tandenknarsen, migraine en overmatig zweten.

Fillers

Het natuurlijke verouderingsproces resulteert in het geleidelijk dunner worden van de bindweefsellaag die de huid ondersteunt. Dit geeft aanleiding tot het ontstaan van rimpels, lijntjes en groeven. Deze verouderingsverschijnselen kunnen tegengegaan worden door middel van zogenaamde ‘fillers’. Fillers zijn stoffen die in de huid worden aangebracht om rimpels, plooien (en soms littekens) te verminderen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde structuren van het gezicht te corrigeren, zoals de lippen, jukbeenderen en de kaaklijn. Een filler bestaat uit de vloeistof hyaluronzuur dit is lichaamseigen en afbreekbaar. De werkzaamheid van een filler is hierdoor tijdelijk. Een filler blijft gemiddeld 6 tot 9 maanden zitten.

Skinboosters

Een skinbooster is een voedende behandeling op basis van hyaluronzuur die speciaal is ontwikkeld om de huid geleidelijk en langdurig te hydrateren en de kwaliteit van de huid te verbeteren. Een skinbooster verbetert de hydratatie, elasticiteit en stevigheid van de huid en laat de huid weer stralen. Skinboosters zijn ook erg geschikt om acne littekens te behandelen. Een behandeling met een skinbooster is geschikt voor zowel de jonge als de oudere huid.